Fiskalne kase i servis računara

Vaši partneri za
uspešno poslovanje

EMPIRE Novi Pazar je lider u oblasti distribuiranja i servisiranja fisklanih kasa na našim prostorima. Kompanija je osnovana 2006.godine gde se prvenstveno opredelila za rad u oblasti elektrotehnike, distribuiranja i servisiranja fiskalnih kasa, da bi nakon višegodišnjeg iskustva svoje poslovanje okrenula i ka zaštiti i bezbednosti objekata video nadzorom i interfonima, a time i servisom i održavanjem svih vrsta računara.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i poslovnom odnosu sa našim klijentima, postali smo jedan od najvećih distributera fisklanih uređaja na ovim prostorima. Pored svoje osnovne delatnosti distibucije i servisiranje fiskalnih uređaja, vršimo prodaju i ugradnju video nadzora i interfonskih sistema, kao i servisiranje računara od strane stručnih lica.

Zašto izabrati nas

Galerija

Dokumentacija

Empire - Logo

APR Rešenje

Šta su klijenti kazali o nama

Atila Hamidović
Atila Hamidović
Direktor firme HAMIDOVIC ARCHITECT
Read More
„Za firmu EMPIRE sam se odlučio po preporuci drugih preduzetnika koji su svoje fisklano poslovanje poverili EMPIRE firmi, već dve godine imamo kvalitetnu i sigurnu saradnju“
Ali-Riza Hamzagić
Ali-Riza Hamzagić
Web dizajner
Read More
„Bio sam na ivici da moj laptop bacim u smeće, ali srećom drug mi je poreporučio EMPIRE servis računara i vratili su mi laptop u život i pritom komponente su sada još jače“
Ersan Muhović
Ersan Muhović
Profesor književnosti
Read More
„Stan u kojem živim sa svojom porodicom se nalazi do glavne ulice u Novom Pazaru, firma EMPIRE je obezbedila moj stan svojim proizvodima za video nadzor i interfonskim sistemom, tako da se sada ja i moja porodica osećamo bezbednim!

Naši partneri