Fiskalne kase i servis računara

Vaši partneri za
uspešno poslovanje

EMPIRE Novi Pazar je lider u oblasti distribuiranja i servisiranja fisklanih kasa na našim prostorima. Kompanija je osnovana 2010.godine gde se prvenstveno opredelila za rad u oblasti elektrotehnike, distribuiranja i servisiranja fiskalnih kasa, da bi nakon višegodišnjeg iskustva svoje poslovanje okrenula i ka zaštiti i bezbednosti objekata video nadzorom i interfonima, a time i servisom i održavanjem svih vrsta računara.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i odnosom sa našim klijentima, postali smo najveći distributeri diskalnih uređaja na ovim prostorima. Pored svoje osnovne delatnosti distribuiranja i servisiranje fiskalnih uređaja, obavljamo poslove prodajom i ugrađivanjem video nadzora i interfonskog sistema, kao i servisiranje računara od strane stručnih lica.

Zašto izabrati nas

Usluge koje vam pružamo

Želite ugradnju novijih kompjuterskih komponenata kako bi vaš računar radio što brže i pouzdanije? Vršimo profesionalnu zamenu kompjuterskih komponenata (ram memorije, procesora, hard diska, grafičke karte, napajanja i td), uz zamenu svih vrsta čipova. Nudimo samo originalne delove sa garancijom!

Vršimo brzu i kvalitetnu dijagnostiku kvara na vašem laptop i desktop računaru, kako bi otklonili sve probleme koje računar ima i prijavljuje. U koliko se na vašem računaru javlja ubrzano pregrevanje, usporen rad ili operativna disfunkcija, to je znak da je vašem računaru potrebna dijagnostika. Dakle, dijagnostikom pronalazimo nepravilnosti u radu vašeg računara.

EMPIRE servis računara instalaciju operativnog sistema na vašem desktop i laptop računaru sa svim pratećim drajverima i osnovnim programima. U koliko ste kupili nov računar koji je bez operativnog sistema ili je vaš računar usporio zbog dugog korišćenja trenutnog operativnog sistema, onda je to pravo vreme za novi, osvežen i stabilan operativni sistem, koji će vam pružiti fluidan rad na vašem desktop ili laptop računaru.

Nadogradnja RAM memorije je uvek dobrodošla operacija. U velikoj meri doprinosi lakšem i bržem radu, a pritom je neuporedivo isplativija od kupovine novog desktop ili laptop računara. Ljubitelji gejminga bi trebali često voditi računa o RAM memoriji kao i oni koji su skloni multitaskingu, odnosno korišćenje više programa u isto vreme.

Kao i sve drugo, i procesor ima svoj vek trajanja, te je procesor sklon ekstremnom “trošenju”. S obzirom da je procesor podložan velikom zagrevanju, to je potrebno na vreme menjati termlanu pastu kako bi ista balansirala temperaturu procesora i time sprečila da se procesor na vašem desktop i laptop računaru pregreva i time dođe do kvara i prestanka rada istog.

Vršimo zamenu šarke na laptopu i sve ostale kvarove na kućištu laptopa. Nudimo vam popravku ili zamenu oštećenog kućišta laptopa. Do problema najčešće dolazi usled pada laptopa ili nesavesnog rukovanja s poklopcem. Shodno tome, javljaju se rupe na plastici iz kojih vire žice ili šarke padaju iz ležišta, usled čega je otvaranje poklopca otežano. Među najčešća oštećenja spadaju: polomljeno kućište laptopa, napukle šarke koje ispadaju iz ležišta, slomljena maska ekrana, nedostatak plastičnih delova, ekran se teško otvara i zatvara, izvaljene šarke usled čega ekran potanja, plastika se podiže na oštećenim spojevima i td.

Kada se na tržištu pojavio SSD hard disk niko nije verovao da će uspeti da totalno uništi obični HDD hard disk, koji bar 5x sporije učitava podatke sa vašeg računara. Pojavom novih NvMe SSD diska totalno se promenio način korišćenja laptop i desktop računara, NvMe SSD disk omogućava neverovatnu brzinu na vašem laptop i desktop računaru, tako da je zasigurno bolja investicija nego ugraditi novu ram memoriju, a cene su približne.

Za uspešnost jednog malog i srednjeg preduzeća potrebno je istim održavati računarske sisteme i mreže, a to podrazumeva redovno održavanje. Usluge koje pružamo u ovom segmentu jesu čišćenje opreme, defregmentacija diskova, analize sistema, ažuriranje operativnog sistema, aplikacija. Pored toga, možemo ugraditi razne monitoring alate koje će vas nas na vreme obavestiti kada će se javiti problem u sistemu i time nam dati prostora da blagovremeno rešimo sve probleme tako da vaš sistem to ne trpi.

Svako preduzeće danas ne može funkcionisati bez interneta pa time i bez opreme kao što su ruteri koji im omogućavaju pristup internetu i svojoj bazi. Nudimo uslugu instalacije raznih vrsta rutera i mrežnih instalacija kako bi poslovanje u okviru vašeg preduzeća bilo povezano i funckionalno.

Ukoliko u vašem preduzeću postiji IT infrastuktura nudimo uslugu upravljanja i nadgledanja čitave IT infrastrukture u vašem preduzeću. Poslovanje modernog preduzeća zasniva se na pravovremenim i tačnim informacijama koje su danas uslovljene primenom moderne komunikacione tehnologije, što dodatno naglašava značaj sistem administratora. Obrada i rukovanje informacijama direktno zavisi od primene informacionih tehnologija, za šta je direktno odgovoran administrator računarske mreže.

Ukolik ste izgubili važne podatke sa vašeg računara ili diska, kod nas možete spasiti sve izgubljene podatke vrlo brzo i sigurno, bilo da je u pitanju HDD ili SSD disk.

Adresa

Dede Šehovića 53, Novi Pazar

Telefon

+381 65 5242489
+381 65 2580741

Licenca

61428542 APR

Vodite računa o svom poslu
još bolje

uz naša biznis rešenja

Bezbedno

Kvalitet

empire kvalitet

Garancija