Fiskalne kase i servis računara

POS štampači predstavljaju pouzdano i ekonomično rešenje za štampanje računa u prodavnicama, restoranima, kladionicama… Brzi i pouzdani, ovi štampači su veoma jednostavni za upotrebu i omogućavaju vam štampanje računa ili bar kodova iz veb pregledača na tabletima ili pametnim telefonima. Štaviše, za ove alate nisu potrebni nikakvi upravljački programi za instalaciju.

Mnoge kompanije koriste POS štampače: restorani, hoteli, prodavnice i bilo koje preduzeće koje zahteva potvrdu ili priznanicu. Na primer, koriste se u ugostiteljstvu gde je potrebno trenutno štampanje naloga i korisni su za kompanije koje posluju u sektoru maloprodaje i ugostiteljstva, malim trgovcima i privatnicima.

Termalni štampači

Termalni štampač BIRCH CP-Q5

CP-K5 je moderni štampač sa modernizovanim i najsavremenijim dizajnom, koji pomaže da poboljšate sliku i uštedite prostor vaših aplikacija. To je dobar štampač koji kombinuje rešenje za korisnika i novu tehnologiju u konvergenciji. CP-K5 štampač pozicioniran za tržište orijentisano na performanse, bogato poseduje funkcije napajanja od 300 mm brzine štampanja, 4MB memorije, podržava metod štampanja u režimu stranice.

Termalni štampač Epson TM-T20

Epsonov isplativ TM-T20 termalni štampač priznanica je najnoviji dodatak Epsonovoj liniji energetski efikasnih POS štampača. Sa ovim ekonomičnim, praktičnim i lakim za korišćenje termičkim štampačem računa možete brzo da se pokrenete jer sve što vam je potrebno nalazi se u kutiji. TM-T20 štampači takođe imaju smanjen otisak CO2, što ih čini zelenijim izborom. Sa MCBF od 60 miliona linija i vekom trajanja automatskog rezača od 1,5 miliona rezova, TM-T20 pruža najbolju pouzdanost u klasi tako kritičnu u okruženjima velikog obima. TM-T20 je dizajniran za jednostavnu instalaciju u prodavnicama. Čak i ako je postavljen horizontalno sa leđima direktno uz zid, njegov poklopac se može otvoriti, tako da nije potreban dodatni prostor.

Termalni POS štampač TP-8017

Termalni štampač najnovije generacije, brzine 300mm/s. Štampa 58mm ili 80mm, konekcije USB, RS232, LAN-RJ45 i WIFI (opcionalno). Metod štampe Direct line thermal printer, Širina termo rolne 80/57 (sa plastičnim razdelnikom), Rezolucija 203×203 dpi, Brzina Štampe 300 mm/sek., Fontovi Font A – 12 x 24 dots / Font B – 9 x 17 dots / Font C – 24 x 24 dots, PC437, PC850, PC852, CP1250, CP1251, CP1252, PC864… Štampa barkoda 1D: EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E, Code 39, Code 128, Codabar, 2D: R Code, Tip papira Termalna papirna rolna, Širina papira 82 ili 58 mm, Debljina papira 60 do 150 μm, Prečnik rolne do 80 mm, Grafički logo Bitmapa, maks. 386×600 tačaka, Ostale funkcionalnosti Auto cutter – full cut/half cut, Emulacija ESC/PO.

Bar kod skeneri

Bar kod skener Sinlux XL-2002

USB Omnidirekcionalni 1D laser,1500 skeniranja u sekundi sa 20 laser linija, IP52standard, Otporan na pad do 1,5m.

Bar kod skener Datalogic QuickScan QD 2430

Popularnost 2D čitača bar koda proširila se na sve tržišne segmente industrije prikupljanja podataka. Praktično bez nedostataka u tehnologiji snimanja područja, 2D čitači bar koda su veoma traženi sa funkcijama kao što su čitanje sa ekrana mobilnih telefona ili u planiranju budućih 2D čitača bar koda i potreba za slikanjem. Detalji elegantnog dizajna ugrađeni su u manje, izbalansirano lagano kućište bez žrtvovanja dobro poznate izdržljivosti logike podataka. Sadrži novo osvetljenje i sistem za nišanjenje razvijen sa jedinstvenom namerom da smanji vizuelni stres operatera tokom svakodnevnih aktivnosti skeniranja. Sastoji se od mekog, tamnocrvenog osvetljenja u kombinaciji sa dva plava LED trougla koji pokazuju na ciljani bar kod. Rezultat je precizan sistem nišanja koji doprinosi malom zamoru očiju, a ipak omogućava vrhunsku efikasnost operatera.

Bar kod skener Datalogic Magellan 3300

Magellan ™ čitač bar kodova 3300HSi donosi tehnologiju snimanja na veliko prodajno mesto u horizontalnom čitaču. Njegova tehnologija za obradu slika pruža izvanredne performanse prilikom snimanja teško čitljivih bar kodova kao što su skraćeni (kratki), vanserijski, loše štampani i GS1 DataBar ™ kodovi, i pruža podršku za linearno (1D) i 2D dekodiranje nalepnica.

Bar kod skener Datalogic Magellan 3200

Magellan ™ čitač bar kodova 3200VSi donosi tehnologiju snimanja trgovcima koji zahtevaju visoke performanse u kompaktnom vertikalnom faktoru oblika. Njegova tehnologija za obradu slika pruža izvanredne performanse prilikom snimanja teško čitljivih bar kodova kao što su skraćeni (kratki), vanserijski, loše štampani i GS1 DataBar ™ kodovi i pruža podršku za linearno (1D) i 2D dekodiranje nalepnica. Magellan 3200VSi omogućava tehniku skeniranja i prezentacije, pružajući maksimalnu produktivnost i ergonomsku lakoću.

Bar kod skener Honeywell Horizon 7600

Kompaktan i izdržljiv ugradni skener. Horizon 7600 poseduje 20-line scan pattern čime je obezbeđeno brzo i pouzdano čitanje kodova. Sa svega 2.9 kg težine može se bez poblema postaviti na bilo koji pult. Kompatibilan je sa skoro svim POS sistemima koji su danas na tržištu. Integrisana EAS antena omogućava deaktivaciju sigurnosnih tagova. Namenjen je prevashodno velikim super marketima sa intezivnim protokom robe na kasama.

Servis računara

Termalni štampači

Softferska rešenja